söndag 1 februari 2009

En usel bloggare...

Det måste ju ändå erkännas att jag är en dålig bloggare, i alla fall i den hänseendet att jag antar att mycket av blogg idén är att det ska komma ständiga uppdateringar och inlägg. Själv så tar det mig först några dagar att komma ihåg att ta med kameran till verkstan o sedan ytterligare några dagar för att skriva ett inlägg o lägga upp korten. Nåja, bättre sent än aldrig va!!??

Fåtöljen har blivit av med sin gamla klädsel, fått ny sadelgjord under - ett bra alternativ för att inte behöva göra om hela stoppningen då resårsnörningen är mer eller mindre intakt men sadelgjorden har börjat ge vika o ibland även helt gått av. Sedan har omklädningsarbetet påbörjats; sits, framkant och sedan framrygg och det är alltså där jag är nu.
Nej, fåtöljen ska INTE ha bruna knappar, detta är tillfälliga knappar som satts dit lite provisoriskt, det gör man för att tyget ska kunna klippas med rätt spänning och på rätt plats, svårt att förklara... Den vita tygbiten år påsydd som en "sparbit" på framryggstygstycket, för att spara in på tyget, då den delen bara behövs för att hålla o dra i då man spänner tyget.

Inga kommentarer: